tack för allt..

Tack för allt Elias, pågud du räddar mitt liv..
All kärlek till dig, va inte ledsen FUCK LOVE
är vad vi säger min bror!

hårda men sanna ord, kärlek existerar inte i min värld.

Jag ska vara helt ärlig och förklara en sak för er som bryr sig. Jag trodde på kärleken i 6 månader tills idag. Idag har jag insett en sak som är väldigt betydelsefull för mig. Folk har blivit lurade i sina liv, du har säkert träffat på en person som har förändrat ditt liv på något sätt eftersom du har valt honom som din kille. Ni tror säkert att ni är gjorda för varandra och att det är ni som kommer att vara för evigt. Men enligt mig är sanningen att du har accepterat denna person att bli en del av ditt liv. Det är en helt annan sak att kalla det kärlek eftersom när du har vant dig att ha denna person vid din sida i en period kommer du tro att det är kärlek. Om det någonsin tar slut mellan er och känslan i din mage och hjärta börjar uppstå så kommer det inte att vara dina känslor utan din hjärna som säger ti ll dig att du inte vill vara utan den personen. Denna text ska föra fram budskapet genom att säga att jag inte tror på kärlek längre. Kärleken finns inte , det är ingen verklighet enligt mig. Därför vill jag säga FUCK LOVE!
Livet går vidare för mig, tack och hej :)

Frank ocean ♥


saknar dig ..


När du kom, känslan som man får. Man blir varm i hela kroppen, man får fjärilar i magen som vägrar dö ut. Ser inte dig som en kompis, utan mer som något annat. Jag har absolut ingen aning om hur du känner för mig, kanske känner du detsamma? kanske känner du precis tvärtemot? Du är killen som är en manlig version av mig, någon som tänker på samma sätt som mig & det är skönt som fan! Vi kan skratta åt onödiga saker med varandra, vi kan gråta tillsammans. Vi förstår varandra. Du får mig att glömma alla probelm , du får mig i andra tankar.
Ditt leende är odödligt, dina ögon säger mig något, du är underbar.

onsdag. jag e tbk

Tillbaka.
pallar inte va utan bloggen, eftersom det är den som kan lyssna på preis allt till och med onödiga grejer så kändes tomt utan den! Ifall har gjort mkt dom senaste dagarna så pallar nt skirva allt har varit överallt från kista till rinkeby, alby, fittja, norsborg, ropsten, odenplan o alllllllt så aa
hejdå

blogg paus ..

Blogg paus ett tag pallar inte, har inte tid problem hit och ditt ta mig booort, godnatt bloggen !

- lämna mitt liv

asså folk snackar för mycket lämna mitt liv påGud om ja hade en pistol jag hade skjutit er fucking horungar driver ni? blir fett lack ni vet ingenting om mig.

jag är född till att misslyckas, jag är inte perfekt.

.

ny lur, nytt nr!

tjosan! har nt haft tid att sitta vid datan idag :/ har nt kvar min lur har en annan för lämna den på lagning :)
så kan nt mobil blogga just nu, annars hade jag skit mkt bilder att lägga in :(
ifall vaknade vid 9 hade match i solna, gick bra fast har skadat mitt knä..
sen kom jag hem duscha gick ut med sofia, gick nerr vid flottan vägen o så sen tagga vi hem e skit trött och irri.
men ifall har nytt nr, och den som vill ha får fråga efter den ger inte ut till alla bara visa haha :*
men de är bara tillfällig! men ajja kommer nt blogga så mkt tills jag får tbk min lur, så byeeeeee

svar på tal

Poza om fittttttttta, skakar:
Hahahahaha alla insekter kmr t dig!
IP: 77.53.186.20027 Maj, 10:46
svar: käääääääften, va skit rädd :(

fittttttttta, skakar

hitta en fästing på mig, och ni idoter osm inte tror jag har isekt/flugar o så fobi kan dö.
jag grät sönder sprang precis till mamma och skrek ta bort den hela jag skakade och gör de fortfarande!
va så jävla räddd :O hela jag ba skakade och grät skit konstigt men som sakt HAR FOBI innse de shiiiiiit.
DOOG

barnfasoner.

äckel, smutsbarn, skitsnackare, falsk har så många smeknamn för dig.
du har äcklat mig sen första dagen jag såg dig, har aldrig sett eller träffat någon äckligare!
grymt falsk, du kan inte slänga ut dina problem hur som helst idiot, du kommer få tillbaka allt en dag.
min pundar ställe från och med idag är flempan, längtar tills jag ser dig :*
börja gräv din egna grav, hur jävla patetisk som helst, sluta hitta på skit om mig eller så börjar jag atla sanning om dig för vet allllt om dig smutsbarn, payback is a bitch! :)
väx upp snorunge.

Club play

Sitter på tåget snart i Sollentuna ska på club play, endå inget annat för mig så :)
Ajja ska snabbt berätta vad som hänt idag och igår :)
Igår sov Sofia hos mig, vi va ute till 12, sedan kom vi hem och hade as kul och så, off vakna vi va på dåligt humör och pappa gjorde de bara värre så drog ut, va inte på Alby dagen för är inget Alby "barn" ush! Ifall vi va i fittja o så och nu e jag på väg till club play med tjejerna :) imorn ska jag och pappa fixa moppen wääää :) efter de ska jag ut och åka runt lite med Sofia hihi :) ajja ska av nu bloggar senare puss!:*


Payback is a bitch

Äckliga smutsbarn, vill bort från de här äckliga stället! Barn hela bunten, ena e falskare än den andra ush tycker synd om er, barnfasoner .


home alone

Godmorgon! vaknade av att lana messade mig idag, ifall vaknade ska ta en dusch typ snart sen fixa mig o så :)
och neuj är inte i skolan har nt vart där på hela veckan typ förutom en lektion i måndags
men ska ditt på tisdag nästa vecka för på m,åndag måste jag va hemma med älsklingen eftersom mamma åker bort och ingen kmr va hemma så jag ska passa honom :)
planer för idag, vänta på mamma hon kmr kl 2 typ sen ta det lungt till typ 3 sen dra ner med henne till frisören hon ska klippa, färga o allt efter de kommer pappa och hämtar oss sedan ska vi köpa grejer o så, ska säga åt pappa att fixa moppen imonr så han får köpa batteriet idag höhö :D
så på helgen ska jag ut och åka skiiiter i :* ifall de va typ de sitter just nu och lyssnar på musik tråk skit varmt i mitt rum dör :P
hör av mig senare puss !

Next sova :*

Mår sjukt bra just precis NU haha :)
Ifall idag har jag nt gjort så speciellt mkt, solat, städat rummet, läst
Tagit de lungt typ ba de :) imorn skikt va hemma orkar nt gå till skolan påriktigt! Fetttttt trött på den skolan och alla som är där -.- ajja har snackat ned min älskling idag o så, saknar han skit mkt ni annat inte! Ajja sk lägga mig typ nu, imorn e jag ensam hemma till runt 2 sen kmr mamma snabbis sen ska hon gå igen så ska nog sola lite och så imorn med sen vid 5 tiden sk jag ber till mamma och så :) ajja de va typ de jg ville säga godnatt ses imorn! Dröm sött :*


Hej allihop

Har precis solat klart låg i värmen från halv 2 till kvart över 3 nästan 2 timmar :O ajja skulle till tumba idag men gick ute för hade skit ont i magen på morgonen min tjej vecka e här så de va drf :) ifall ska äta snart sen typ ba ta de lungt hörs hör får ni en bild på hur brun eller röd jage just nu !


Lägg dags :P

Ska lägga mig i sova nu, godnatt älsklingar :*


väx upp människa.

vad äre för fel på dig? hjärtlösa männsika skojar du med mig? innser du inte själv hur jävla onödigt de är?
väx upp och igga skitsnacket, orre.
'
ifall kommit fårn tränning, mååååår skit.. vill sova asso evne vad det är med mig  :S mitt huvud sprängssss snart!
ifall va inte i skolan, AAAAAAA va nt! k
Ifall åkte till stan solade typ 1 timme med en tjej, därefter tagga vi och åt sedan drog vi mot alby hem till mig, satt på golvet helt döda av värmen hahaha sen efter typ en timme gjorde vi mat hemma hos mig haha :$
därefter drog vi ne rtill fittja  vid planen hade skit kul, sprang runt och hade kul :) vi skulle träffa en person men sen drog vi haha, sedan drog jag hem och bara tog de lungt en stund sen kom pappa och skjutsade iväg mig till tränning, skit kul men varmt men ajja ska ta en dusch snart :) vet inte om jag ska till skolan för har ont exakt överallt EXAAAAAKT. ajja puss

Ingen Facebook för tillfället

Ville ba säga att jag har in aktiverat mitt fb konto av visa anledningar jag nt tar upp här tyvärr :) men bara så att ni vet så aa haha nås annars via luren, kik eller viber för er som har mig puss!


Ser ingen mening.

Godmorgon!
Hur äre, själv mår jag dåligt vill va hemma sova skita i allt, drömma mig bort och bara glömma allt. Wää
Ajja ska äta frukost sen dra till skolan lr aa får se vad som händer, hare bäst puss bye!


Home, sick, fuck allt och alla.

Hellu, har varit på träning mår så jävla dåligt! Ajja skiti sitter kikar med fadii och andra sådär inget liv -.- ifall har nt gjort så mkt idag så inget att säga, ajja dagens outfit.
Kör ba Depp dag yeah.


sjuk.

hej, längesen :P
har nt berättat så mkt som senaste dagarna men berättar lite snabbt om igår och idag :)
igår: gick på första lektionen ''teknik'' sen tandläkaren, därefter åkte jag till tuna möte lana vi gick enda till storvreten, chilla och hade kul sen drog vi ner igen och tog bussen mot alby va i kisken träffade patrik, o så efter drog vi till bussen åkte med henne sen gick jag av där jag bor typ o så efetr d ekom jag hem åt duscha kika o allt :)
idag: vaknade 7 alarmet gick.. mådde skit dåligt, så stannade hemma, somnade om vakna typ 10 utav att mamma kom och fråga om jag ville hänga med ner till centrum, så jag satte på mig mjukis och en kofta och drog ner med henne, vi köpte lite hur varmt som helst! ifall där träffa jag på min kusin hälsade o så, sen drog vi hemåt igen, när jag kom hem gick jag direkt till datan för att kolla upp en grej, sne kom min halv bror hit och drog därefter igen och nu sitter jag här och lyssnar på musik skit tråkigt. hatar att va sjuk!
men ifall har precis laddat ner låtar till luren, så aa
vilka ska på club play på lördag?
Jag ska ifall ditt en stund, sen har jag andra planer :) ifall ska typ platta håret nu för de helt fuckat, har tränning vid 6 oxå men ajja ska försöka blogga lite mer från luren och så, hare bäst! :)

Mitt liv ♥


mitt hjärta!

lyssna chrille vet att du kmr läsa de här min stalker, och fucking pallar nt se dig så fuck dom fuck allt pågud du är den bästa människan, min bror, min syster vad du vill haha! nej men en serio du betyder så fucking mkt, minns du dagen i taket jag rädda dig idiot men minns du när vi satt i kanten chillade galet och du sa'' den dagen du hoppar, gör jag oxå de'', mitt hjärta smälte, amor kommer aldrig att lämna dig, had einte stått här idag om jag nt haft dig, har gått egenom allt med dig, alla dessa år alla våra knas dagar, när vi blev jagade av polisen alla vp dagar, och alla bråk du bakat upp mig, att bara se dig må så dåligt förstör hela mig! ingen ska få dig att falla INGEN jag skiter i, jag älskar dig så mkt hermano du är alltid välkommen hem till mig hahah du vet min pappa loves you, bestfriends oxå :) HAHAH lovar dig kommer alltid hjälpa dig ring mig jag kommer direkt, svär bror du ska inte må dåligt pågrund av den där orren, fuck henne hone inte ens värd ditt bajs. Du vet själv hur jävla underbar du är, renaste hjärtat o allt! du förtjänar den bästa, en dag kommer du få de i promies ..
åh vad jag saknar dig kom hem, kom till alby kom hiiiiit! bara du förstår mig ..
i helgen ses vi längtar som faaaaan hjärtat, lova mig en sak! skit i alla hatare, skit i alla orrar sitt le luta dig tbk må bäst! du är bäst, våra minnen är oslagbara, te amo hermano !
HITTA INTE NÅGON BILD PÅ DIG.

saknar den du va..

Kommer ihåg tiderna då det var du och jag, då det var vi. Vi gjorde allt tillsammans, vi spenderade den bästa tiden av livet med varandra. Hand i hand, oavsett vad. Vad fan hände nu? Du bara vänder dig om och drar...


Fuck de här.

Skola imorn... Vill dööö! Haha ajja ist ock jg i vid 4-5 tiden skit varmt i skönt drog med Sofia på en promenad till fittja i runt lite överallt vi snackade om lite grejer och så skit skönt :) sen efter gick vi till mig hämta min hund, sen ut igen gick värsta rundan därefter drog vi hem och jg kollade på bb min älskling rodney åkte ut :( ajja nu äre bara Amandus My love kvar haha, ajja imorn har jag tandläkare 12 så måste gå efter första lektionen typ :/ ja så äre efter sk jag träffa Lana i Alby vi ska typ ha kul och så, asssso jg fattar nt vad kryp och insekter vill mitt liv hade en äcklig skit i mitt hår asssso panik! Ajja ska sova godnatt !:(
HahHh fin bild jävla fisk HAHAHA


Du är ful, ok nu vet du!

hej allihop, har skit tråk ska ut o sola lite har endå inget annat för mig haha :)
ifall igår hade daaaaaaaamp, okej tågen fuckade förseningar vene vad-.-
va skit trött och kissnödig när jag av påväg hem från lilje! haha ajja kom hem runt halv 12 :) hade sjukt kul ifall
gjorde inte så mkt igår så aa
ÄRRRR FETT IRRIR PÅ EN PERSON , HOPPAS DU DÖR -.-
ifall ska sätta på mig andra kläder och sätta mig frmaför solen bye :*

Jag älskar dig ♥

Minns precis varenda sekund med dig, haha folk skulle tro vi va störde ifall de sent oss men vi är ju se så skitii ahah :) älskar dig enormt mkt, litar på dig upp till 120% du ställer alltid upp vad det än gäller, kändes skit tomt utan dig men men, just minns du när vi punda runt i hela hallunda i skolan o letade efter ''killen'' HAHAH, sen när vi satt där uppe för att ingen skulle se oss, eller när du rymde hemifrån och vi sminkade sönder dig bytte kläder och sprang runt i hela botkyrka hahahahahahha, eller i alby :)
ajja det jag vill komma fram till är att jag älskar dig grovt mkt älskling, finns ingen som du! du gör mina mörka dagar ljusa, du kan få mig att le vilken sekund som helst, du får mig att vilja fortsätta kämpa! när jag är i skolan och får ett sms av dig där det stär '' kämpa aleks du klarar det sista lektionen lalala'' haha klarar allt med dig :*
Med dig kan jag skita i exakt allt och bara ha kul, du betyder sjukt mkt för mig älskling
du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta oavsett vi är vänne reller inte!
kom ihåg en grej älskling, du kommer alltid ha en extra hand, jag kommer alltid vara redo att sitta och lyssna på dina problem och du kommer alltid ha min axel som ditt stöd, som jag sa innan oavsett vad som händer finns jag här, folket kan snacka hur mkt dom vill, jag känner dig och finner inte ett enda fel på dig du är så jävla underbar!
finner inte dom rätta orden för min kärlek till dig, men du ska veta att jag älskar dig enormt mkt storesyster, och kommer alltid kämpa med dig!
Du är mitt allt, så länge jag har dig vid min sida kan jag klara precis allt!
Jag älskar dig enormt mkt Lana Bratan älskling! 


alltid vi 

Dog

Hejsan! Nt bloggar aa exakt :) haha ajja lyssnar på musik påväg hemåt!:) hade ett äckligt kryp på mig igår, ASSSSO DIG! Kan nt sluta tänka på de! Ifall när jage hemma ska jag duscha fixa mig och dra ut ska träffa älsklingen tror jag, annars drar jag ut med andra, ifall vad gör ni? .. Tråkigt saknar min bulle :')
Ajja imorn ska jag ut och sola och på måndag efter skolan sk jag oxå göra de så de ska bli kuuuliit hihi hörs senare :*


Va e de här?

Otursdag på hög nivå, kill me


!!

Dagens samhälle tror dom har status när bråkar med äldre/mindre, tror dom är coola när de röker, tror dom får status av killar genom att hänga i plattan, vafan är de för liv? Okej jag förstår om man åker till stan någongång för att typ köpa något? Men hänga i tc? De är bara pinsamt.. I framtiden kommer inte ''plattan'' betala din hyra, eller ge dig jobb och bra ekonomi, okej jag ska inte snacka för jag sket själv i skolan, men MÅNGA är som mig, dom skiter i skolan i grundskolan o högstadiet. Men i gymnasiet kämpar dom. Och snälla, ni som skriver ''fuck kärlek'' lalala, speciellt 00-95or, wtf? ni har precis börjat leva, jag förstår om ni börjar gilla en person och ni börjar bråka, ni slutar ha kontakt och så. Men ni kan inte säga fuck kärlek? Ni vet inte vad kärlek är än. Och ja jag förstår om folk tröttnar på livet, men ge livet en chans att börja, visa att livet faktiskt är roligt, än att bara klaga. Umgås du med rätt folk, på rätt sätt, har kul och gör det du vill göra, lovar dig det kommer vara mycket roligare. Sitt inte och rök, häng i plattan, grönan och stan, leta inte efter kärleken. För varje år du blir äldre kommer du se tillbaka på tiden och skämmas för vad du gjorde. Du kanske inte skäms nu men om några år så lovar jag dig. Jag var själv sån tuggare, åkte till tex kista varje dag o tuggade där, nu när jag tänker efter är det pinsamt. Eller när ni skriver en bok till en du gillar? snälla.. Kärlek i den här åldern är för tidigt, kärleken e fortfarande ung och vi vet inte ens vad kärlek är. Gör något som du kommer ha nytta av i framtiden, och jag lovar det lönar sig.

Nanananna hej

Hej igen ? Har tråkigt! Ska börja fixa mig ska ut snart ligger i sängen med musik och bloggar från luren :P hejdå ?


svar på tal


KommentarTid
Lana om Känslan av att snacka med dig igen ..:
du betyder mest, älskling. älskar dig grovt <3 <3
IP: 90.130.8.222
15 Maj, 18:25
svar: älskar dig mer än mest älskling! <3

Dagens köp :)


ny header påväg :)

håller på fixa om ny header, så stanna uppdaterade! :)

tråråråårårårååråkigt :(

håller på fixa mig, åkte inte till skolan idag hade skiiiiiit ont i magen på morgonen så aa mår ifall mkt bättre nu ska till stan möta upp ewe snabbis, sen köpa nya skor och parfym sen ska vi hem till mig o bara chilla :)
imonr har jag möte, och prov typ å så sen e vi lediga torsdag fredag :D skit skönt hha!
ajja hörs senare :*

..


ta mig tillbaka i tiden då..

allt var som enklast, bajs va det värsta man kunde säga att skrapa knät va det värsta som fanns eller att lägga sig om nätterna och tanken av att det finns spöken under sängen eller i garderoben! sakanr den tiden, allt va så lätt kärlek va mamma och pappa, sårad fanns inte ens, då ma inte visst vad otrohet va.
Saknar mina underbara kvällar med min mamma o pappa då vi bara satt och skratta åt helt onödiga grejer då pappa kom hem från jobbet och gav mig en fett kram och sa '' jag har saknat dig amor'' saknar att få dom kramarna och pussarna av mina skyddsänglar, föräldrarna som blåste mina sår som bärde mig till sängs varje kväll, som sa'' du är det bästa jag har'' eller ''jag älskar dig'' saknar dne tiden, vill tbk.
nu hälsar jag knappt på mina föräldrar, när jage hemma äre rummet jag är i hela dagarna eller ute hela dagen, massa fula ord bara slankar ur mig, skriker och kastar sårar dom hur mkt som helst utan att tänka på det!
kärlek är sex, otrohet, sårad allt utom glad, lycklig och leende, vart är världen helt ärligt på väg?
det värsta som kan hända är att bli kallad orre, eller att någon av dina närmaste dör, tar självmord pågrund av att folk trampar ner folk så jävla mkt! det värsta du kan säga idag är horunge, jah knullar dig, eller snacka om personens närmaste.. personer går på folk de inte ens känner, trampar ner den så djupt att den kanskeeee aldrig vågar stå igen, så jävla lågt månniskor nu förtiden gör allt för att va på topp, men sanning ingen gillar sånna som er? så vad är menningen med grejen ?
uppmärksamhetsbarn? eller vad.. herregud så jävla pinsamt, va er själva, va unik de då du kan bli älskad precis så som du är!
en sak till desperata efter kärlek? åååååh ja! folk säger vill ha kille lalalal, herregud väx upp! killen//tjejen kmr när de är tid för det -.-  och dessutom ni  99:or o så '' jag vill dö han gjorde slut'' ska ni gifta er imorn eller? du har fan hela din framtid på dig att hiotta en kille du kmr ha minns 5tusen efter honom-.- vad äre med er, shiiit folk mindfuckar varndra helt och hället, ajja puss bye!

skriver ut

Måste bara säga, dagens samhälle har blivit så skumt att det är helt sjukt. Folk som inte känner dig dömmer en som om jah har känt personen flera månader. Okej jag har inget emot att folk dömmer mig gör vad fan ni vill, men snacka inte bakom min rygg. Vill ni något är ni jätte välkomna fram till mig, säg det till mitt ansikte. Jag kommer inte äta upp er.. Och vänta är de typ nya grejen att gå på mindre? Jag menar, för någon dag sen fick jag höra att en tjej i min ålder gick på en tjej som är två år mindre. What the fuck? Vart är världen påväg egentligen? Ska man behöva vara rädd för att gå ut? Man ska kunna känna sig trygg när man går ut utan att folk trampar på en, hoppar på en och en massa grejer.. Vi bor i ett samhälle där vi är mer ute än hemma, och ja det är självklart att man är ute när det börjar bli fint väder, men ska man verkligen behöva vara rädd? Vara rädd för vem som ska kolla snett på en, vilka som ska snacka om en och vilka som ska tycka man är ful/äcklig och en massa. Vad är det för fel på samhället? varför kan alla inte acceptera varandra? Jag vet inte om det är så bara här i Sverige eller i andra länder också.. Jag själv är ute ganska mycket, och vill inte att folk ska kolla snett på mig, klaga på mig och en massa annat. Okej jag är inte världens finaste, men om du inte accepterar mig dra? Varsågod ingen har bett dig stanna. Du klagar på andra, har du sett dig själv? Är du felfri? Nämn EN person som är felfri? Ingen är perfekt, men man måste acceptera hur folk än ser ut, tjock smal fin eller ful, alla har lika mycket värde. Visst alla betydert inte lika mycket för dig men alla har lika mycket värde, speciellt dom du inte känner. Jag tackar Gud att jag har vänner som accepterar mig för hur jag är och står ut med mig och mina problem. Mina vänner behöver inte acceptera mina problem och annat, bara dom accepterar mig och står ut med mig, utan att klaga och trampa på mig. Jag har ungefär 10 vänner, som jag kan prata ut med, inte alltid att jag kan prata om vad som helst med dom, men jag kan prata med dom om det mesta och dom lyssnar alltid, vilken tid på dygnet det än är. sånna borde finnas fler av. Och kom ihåg, så som du behandlar andra, behandlar dom dig tillbaka, var trevlig och dom är trevliga tillbaka, jag lovar dig. Ingen är felfri alla gör misstag, men vi lär oss av dom misstagen, och varandras misstag. // Aleks vän

Ångest fylld!

Döda miiiiiiig, godnatt


Tv med Mami :pPp

Har skit tråk kollar på tv med mamma ska snart kanske ut ned älsklingen, imorn blire plugg hela dagen efter skolan så aa passade på att gå ut idag :)
Pallar inte berätta om min dag idag
Så hejdå


Ibland ångrar jag att jag ens träffade dig från första början.


Lite bilder från gårdagens vene vad hahah :)


Next mälarhöjden :)

Hej snabbt inlägg är påväg till mälarhöjden med brudarna för en match, e Snart där fixar mig i bilen hihi, bloggar sen puss!


Känslan av att snacka med dig igen ..

Världens lyckligaste just nu!<3


humöör :)

hej allihop! hur mår ni? jag mår ifall skit bra! :)
hade skiiit kul igår, även fast jag nt minns så mkt haha -.-
men aa sitter messar med min bästa broder ronny, och kikar med raman med lite musik hoho
har inga planer idag, det enda jag gjort vaknade vid 12 åkte ner till maxi med pappa köpte lite grejer kom hem åt lite sen hängde jag emd mamma ner till centrum hon hämtade ut ett paket sen följde jag med till hennes jobb med theo och gick genom skogen hem igen :) och nu sotter jag hör helt uttråkad haha :P
solen börjar komma fram så kanske går ut en stund senare mot kvällen o träffar älsklingen eller nåt :)
har nt så mkt mer o säga hihi, bloggar senare ist puss :*

må gud va med oss.. <3

inga namn, men må gud va med dig! kämpa du klarar de här älskling, väntar på dig här borta.
Kommer ta emot dig den dagen du faller, jag lovar det.
älskar dig andra halva, förlåt för allt mitt kött o blod! jag väntar på dig, allt kommer ordna sig te amo..

lär känna mig bättre

tio frågor om dig själv

ditt namn? - Alexandra

när fyller du år? - 7 januari

vad har du på dig just nu? - mjukis och linne

vilken årstid är bäst? - sommar  såklart

vad tycker du mest om hos dig själv? - vet inte faktist.

vad är du bra på? -  vara jobbig :*

vem älskar du mest på denna jord? - min familj och älsklingen <3


5 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - sofia och närmaste

vem är roligast av dina vänner? - vet inte men har alltid kul med sofia/poza/ewe :)

vem är snyggast av dina vänner? -  alla

vem är den du helst har filmkväll med? - älsklingen

du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - någon utav mina närmsate brukar oftast ta med sofia

 

9 frågor om idag

vad har du gjort? - skolan och chillat

har du varit glad idag? - ja

har du varit ledsen idag? - nej

har du gjort något bra idag? - varit kvar i skolan hela dgaen, stolt

vad ska du göra nu? - lyssna på vidare på musik o så

har du gjort något dåligt idag? - skolka fårn en lektion.. och väckte ronny hahahahahah

har du duschat idag? - japp gjorde de för nån timme sen

är du trött nu? - nej

 

telefon/mobil

vem ringde du senast? - sofia

vem ringde dig senast? - ronny min bästfriend

vem sms:a till dig senast? - ronny min bästfriend

vem sms:a du till senast? -  ronny -.-

 

övrigt

är du hungrig just nu? - nej åt precis :D

vad är klockan nu? -00:16

vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -youtube, facbook, blogg.se

 

familj

hur länge sen var det du träffa din morsa? - nån timme sedan

hur länge sen var det du träffa din farsa? -  samma en timme sedan

har du syskon? - bröder

har du något djur? - hund

lyssnar du på musik just nu? - japp

i så fall, vilken låt för tillfället? - loreen- euphoria

 

kärlek

har du kysst någon idag? -  nej

har du ett förhållande? - ja

är du romantisk? - vene

har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej, skit fult

är du svårflörtad? - kam hända, beror på

har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jaa

har du nån gång slagit någon? -  haha ja?

har du lekt med någons känslor? - nej aldirg, kommer aldrig göra de

vill du vara singel eller ha ett förhållande? -  asso jag har ett förållande, så deklart jag vill ha de :S?

har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej

är du en bra pojk/flickvän? - ja haha

vem sov du senast bredvid? -  sofia tror jag

vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? -  han <3

hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -  vet faktist nt

har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - eeiiiuw! nej tack

skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - ja

vad gillar du för stil på tjejen/killen - går nt efter still


La vida loca ♥

tjeena aleks läsare de Ewe här ;)
sitter med underbarste aleks och chilling billing
vi va i stan för att fixa en grej till kvällen den kommer bli så lyckad, vi kmr flygga :* ja ni fattar .
just nu lyssnar vi på Loreen och hare bäääst :)
tummen upp ska hämta hit lite kompisar eftersom vi är ensama o så hype ;*
Aleks är välrdens underbaraste, bara att se henne le nu efter allt vi gått egenom emd varandra får mig sååå himla lycklig vill ba äta upp henne! vi har haft det svårt men aldrig gett upp på varan, vi har stöttat och kämpat i flera år tillsammans, hon har alltid varit tjejejn som sakt '' ge aldrig upp ewe'' hon har alltid stått breve mig och hjälpt mig i alla situationer. Kan inte önska mig någon bättre, har jag henne kan jag klara allt, känns grymt skönt att äntligen fått träffa henne efter mågra få månader, ååh min lilla chilenare vet att du förr eller senare kommer läsa de här och känn dig verkligen träffad skitunge, för jag älskar dig från hela mitt hjärta dina ord hjälper mig varje dag, att aldrig ge upp är de du aldrig gjorde!
Blir så jävla glad utav att se dig så glad, du har sakt flera gånger att du har allt du önskar dig nu efter 3-4 månader jobbiga och gråa nätter, med saknad och ångest har du kämpat, utan att säga något till mig, fick reda på de här idag och är grymt stolt över dig! att du än idag står och ler åt exakt allt, skit i snackarna skit i alla falska du har mig din familj och dina närmaste och såklart din kille. vi eller ifall jag kommer alltid finnas för dig, min hand är alltid öppen för din! och mina öron e alltid beredd att lyssna, finner inte dom rätta orden för dig du är helt enkelt den underbaraste männiksan! hade inte klarat ett skit utan dig.
din vackra skitunge jag älskar dig från hela mitt hjärta, och kommer alltid att stå här och kämpa med dig! kom ihåg jag älskar dig mer än något annat, skulle aldrig låta något hända dig! vi två syster genom livet in i graven och mkt längre! hand i hand, min egna lillasyster du förtjänar det allra bästa i livet, en dag ska jag ge dig det lovar dig min prinssesa! nu ska vi ha kul! puss// din gros Ewe :* älskar dig hjärtat!

snart 200 :*

hej igen allihop, vakna precis har sovit i 5 timmar skiiiit skönt! vakna kl6 på morgonen idag och va i skolan och efter tränning så aa kan fatta att jag av trött :)
ajja har precis ätit, och nu tar jag några minuter åt bloggen, saknar min älskling.
ajja ska berätta lite om nästa vecka, planer o så :*
måndag- orentering med skolan, hem plugggggga!
tisdag- vanlig skoldag, plugga!
onsdag- skola, prov, möte
torsdag/fredag- ingen skola lediig, inga planer än :)
japp de typ de för veckan :)
imorn blire 2 veckor wihuu :Ppp'pp'p
juste har snart gjort 200 inlägg på den här bloggen :) hahahah ganska mkt, ska fortsätta :*
juste folk har frågat vad för möte jag haft och typ vad dom sakt och sånt ska berätta lite kort varför och vad som hänt till er :)
ifall den här terminen e snart slut hade 106 timmars frånvaro, vilket gjorde det vääääääldigt svårt att hänga med på allt, ligger efter i alllt typ och har mkt kvar, anledning till att jag skolka är för jag helt enkelt är trött och varit på depp humör dom senaste månaderna! men mår mkt betträ nu :) ajja vi snackade om frånvaron, alla ämnen och vad som har hänt helt enkelt :) jag berättade allt och de känns sjukt skönt! ifall dom kmr dom hälla reda på mitt frånvaro och mig så jag nt går hem och ifall jag går hem, finns de sjklart koncekvenser som jag får ta då!
har mkt att ta igen nu, men det är bara att kämpa.
occccccch alla ni som säger skolka kom hit kom ditt lalalal när kjag har skola NEEEJ! har skola acceptera de, träffa mig efter eller träffa inte mig alls -.- ni har mindfuckat mig hellllt.
ajja slut snackat om de har match imorn e tagggadd som fan :) ska bli kul!
ajja blev ett långt inlägg nu sorry, men vi hörs kanske senare :*

Mot tränning :')

Kom nyss hem ska fixa alla grejer sen dra till tränningen :) har inga direkt bestämda planer för idag men ska kanske träffa min bästbrother ett tag senare när jag kommit hem och senare vid 10 tiden dra till helenelund och hare kul bloggar mer senare puss


Känns bättre !

Hej allihop ! Hade möte idag med pappa rektorn eller aa sen några andra pågrund av min skolk och allt, men de gick bra känns mkt bättre nu efter att få säga allt :) ifall på onsdag har jag möte igen ned kuratorn typ och så, kmr nt bli så mkt bloggande har rätt så mkt att ta igen puss hejdå <3


Mitt liv är över !!!

Alla önskar mig lycka till på mitt möte idag kl 11!!!


En grej jag ogillar med visa tjejer!

är när dom går och fixar sina bilder dom har på tex, fb, bloggen o allt de där.. asso det är pinsamt för när man väll ser er i verkligheten ser du verkligen inte ut sådär! sjukt pinsamt :)
fixar ögonen färg o allt! herregud, va  er själva undra på vrf killar inte tar er seriöst det är inte ens ni på bilderna helt andra människor där jämfört med verkligheten!
ajja ska berätta om min dag o så:)
vid 8 tiden åkte jag mot skolan gick på svenska o allt sen efter åkte till fittja va där till 4 typ såg robert o allt, sen drog hem såg min pappa i alby vid rullisarna så vi tog en promenad o snacka lite om allt möjligt :) efter det när vi kom hem åt jag sen fortsatte jag rensa de sista i rummet nu e jag äntligen klar! och ska sova i vardagsrummet på soffan idag, sist jag sov här va jag skit rädd och de jätte många som skrämt mig nu så e fett rädd hahahahaha :O
ajja imonr ska jag vakna typ 7 tror jag dra tio i åtta eller nåt, haaar fettaste grejen jag ska göra snart hihihihih kmr va taskigt men men säger man KÄFTEN till mig hela dagarna så :D
hahhaa nej men skriver senare vad jag gjorde o allt, ska dra lyssna på musik och irritera mamma lite hihih puss!
vad är de här för åsna? :O
älskar dig 

Allt känns ba så fel..

Bloggar imorn pallar nt nu, godnatt


Du är helt otrolig, herregud


fakta om alexandra

  • alexandra har svårt för att förlåta folk.
  • om någon är falsk mot henne xar hon direkt
  • hon är rikemansbarn
  • hon är halv chilenare och halv svensk
  • hon får skit lätt killar, hon har dom på lista typ?
  • hon har gillat en kille skit länge, hon lyckades fixa allt tillslut
  • alexandra är riktig krigare om hon vill något måste de bli så som hon vill
  • hon är skit envis
  • hon garvar alltid när hon e med mig, hon kan börja garva åt min blick...
  • hon ska alltid garva innan hon ska berätta ett skämt
  • hon har känt mig i 6 år höhö
  • vi faller nästan för samma äckliga killar..
  • vi har skit många gemensamma vänner för att bo en timme ifrån varandra
okeeej orkar inte skriva mer fakta om henne höhöhööhöh aja ha de bra / poza

hemma fruarnaaaa

heeeeeej igen! sitter med ewe diskade all disk för de fanns inte såndär till diskmaskinen och även om de fanns vet jag nt hur man sätter på den o så hahahah så jag diskade allt för det irriterade mig de va skit mkt tog typ 1 timme:O
ifall nu ska vi ner o köpa gott sen blire skräck film i vardagsrummet, wääääää!
ifall måste gå fixa mig nu för ska ut köpa o så :)
så vi hörs senare, sen blire skype med älsklingen poza <3

lägg ner dina fjortis fasoner, du är pinsaaaaaam.

hej igen! :)
ska inte ut idag orkar nt e helt död, ska va hemma med min älskade musik och ba ta det lungt
har räknat ut alla dagar de kvar till sommarlov utan helger, och det är 28 dagar kvar e fett glad!
men med helger e det totalt 39 :) hahah
ska snaaaart äta o så sen kanske ewe kmr senare mot kvällen och är här med mig för kmr va ensam hemma typ :( hihih, nej men aa vi hörs senare ! :')

Dubbel Morala människor, lämna mig tack!

E så sur just nu! Känner tjejen in och ut, endå Säger hon du känner inte mig tillräckligt? Gumman jag kan ditt liv utan till har Kännt dig sedan 6års åldern, och känner dig ut och in från topp till tå så säg nt att jag inte känner dig -.- de är en utav de falskaste jag någonsin träffat du utnyttjar varenda lilla grej du har, du säger ena dagen att du hatar henne// honom nästa dag "jag älskar dig du är mitt allt" vet inte vad inser dy själv inte hur patetiskt det är haha? Hur ska jag veta om du är ärlig mot mig? Eller snackar om mig i min frånvaro, kan fan inte lita på dig. Personen man är redo att ta en kula för är oftast personen bakom pistolen, ajja puss hejdå!


Godmorgon! (:

kom precis hem! lyssnar på musik, vi vann matchen med 2-0 :) nu ska jag dra och duscha fixa mig o allt sen dra mot skäcklinge eller va fuck de heter göra lite grejer med några :)
mår fett illa, är fett äcklad! det är en fett skabb kille som skriver till mig på fb man ba DÖ :S
'ajja ska gå duscha nu vi hörs senare :*

bloggen

hej igen! tar mitt sista inlägg för i kväll, poza gästbloggade för en stund sen hihi :) skit gullig!
ajja bloggen har varit död dom senaste veckorna för har nt varit hemma så mkt, mest ute o de så föööörlåt
men ska blogga varje dag! :) ska ifall lägga mig nu, har match imonr kl10 så, önska mig all lycka! hoppas ba nt jag får nt i halsen eller nåt -.-
ifall har precis suttit o snackat runt med lite kompisar och älsklingen såklart, och aa har nt gjort så mkt idag mest villat, har nt så mkt mer att säga så vi hörs imorn har inga andra planer imorn utom matchen men e hemma igen vid 12-1 någon som vill göra nåt messssssa :*! pussss
förresten totalt 1 månad och 1 vecka idag med älsklingen om man ska räkna ihop allt :') ajja hahah godnatt :*

poza gästbloggar

heeeeeejhej ! hur mår ni? jag mår jätte dåligt, min hals gör skit ont.. bög jävel-.- skypar med alexandra o snackar med sandro samtidigt, imorgon ska jag hämta två snorungar som e jobbigare än när alexandra får utbrott höööööööööhöööööööö... fett tråkigt ni får bildbomb på alexandra istället image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

helt ändrade planer :*

ska nu dra mot helenelund, träffa dom bästa sedan göra lite grejer
åååh saknar min älskling :(
ajja ni får hare bäst, nu ska jag flyga iväg puss :*
-Rulla dina problem, slicka dina lösningar, bränn de förflutna, inhalera allt som är bra, andas ut skitsnacket. Där har du en joint.


trårårååråråårårkigt

väntar på att älsklingen ska vakna, så sitter lyssnar på musik så länge :P han lova 9 så bäst för han hahahha :)
Legeenden :*
assssso åh har så tråkigt, är rastlös villl bara vene vad just nu!
ajja ska dra ska ändra ett namn på luren till mytot nr 1 ;) puss

internet tbk :')

nu har jag tbk min internet! äntligen :')
ifall va i stan träffa poza en stund sen vid 2 tiden drig jag mot fittja va där typ 10 i 3 :P
sen va där en stund kolla när .... spelade sen drog för frössssssss till is! nu e hemma har nyss ätit och nu sitter jag vid datan som en åsna, ska nasrt ut o träffa ... tror jag :) sen efetr vid 10 tiden ska jag träffa chrille o dem hihi
de typ de som hänt//händer under dagen så har inget mer o säga just nu så ses maybe later eller imorn puss!
gammal bild :S kort fult hår!

pooooza gästbloggar

hejhej alexandras tråkiga läsare som aldrig tvingar henne blogga! hoppas ni mår bra :) själv mår jag jätte bra, har bästa planerna för imorgon, helgen och hela nästa vecka :D skypar med alexandra just nu, ska träffa henne imorgon. vi har bästa planerna för imorgon, vi ska träffa några sen, fixa lite grejer. lördag fyller min bebis år så vi ska fira henne, söndag ska fira vårt ett års förhållande med bebiiiiss, måndag kommer mari, tisdag kommer clara, onsdag kommer mari igen, torsdag kanske träffar maya, fredag träffa en anonym, lördag GRILLLLLAAAA med vp o chillnäni i solen bror. de är 44 dagar kvar tills jag reser oxå, sen ska försöka fixa en kryssning innan eller efter libanon, sen KANSKE ska på sommarskola första två veckorna, 3 sista veckorna sommarjobbar jag. Jag ska börja i en skola i sollentuna om jag kmr in, med meryem:D skit fina killar där!! skolan börjar 20 augusti shooo shooo, vi kommer få gymkort, datorer, o massage varje morgon!! okej ni fick veta hela mitt liv ungefär..

En dagen hatar dom varandra andra dagen är dom bästisar, människor nuförtiden

Hej allihop orkar nt blogga mer så tar en paus en stund:) kanske bloggar lite då och då men nt mkt så ni vet, ni når mig annars på luren och fb puss!


RSS 2.0