mina änglar! ♥

Vila ifrid mina änglar, ni är så grovt älskade och saknade snart en vecka sen ni lämna oss!
finner inga ord för hur tomt de känns, vill ba spola tillbaka tiden och ha er brevid mig dag som natt.
Vakna av att höra er springa runt, eller bara se er så glada.
vill inte, kan inte, vill bara ha er här.
att vi ska va hela igen, längtar efter att få träffa er igen.
Vet att ni ser allt jag gör och säger.
Cancern tog över, men en sak ska ni veta vad som än händer eller hur lång tid det en går kommer jag minnas er som om de vore igår. Snälla spola tillbaka tiden till då ni va här.
Vila ifrid älsklingar, jag kommer snart 
Älskar er mest mina krigare  ♥

orkar nt mer.

äntligen åker jag på måndag! 
Hatar dig mer än ord kan beskriva.
 

förlåt för jag nt bloggat!

förlååååt!.
från och med måndag kommer bloggen bli full propppppat lovar :)
inte haft tid eller ork att blogga dom här dagarna hääänt för mkt!
behövde tid att tänka, men måndag e jag tbk, hejdååååå :*

hej allihop! :)

förlåt för jag inte bloggat mer en nu för dagen men har nt haft lust till de.
ifall vaknade vid 10 idag, fick ett sms av älsklingen där de stog att han skulle åka och att han älskade mig o så :) härligt att vakna till ett sånt sms! ifall sen gick jag upp, satt vi soffan mådde jätte illa som alla andra dgaar vet inte vrf men, mår skit illa och kan knappt äta lr ok ska inte överdriva men äter skit lite sen blir jag propp mätt! och mår illa igen, så aa jag åt lite lunch efetr det satt jag och fixade låtar till mammas ipod o till min lur efter det drog jag ut en lång runda med theo mot flottan o tbk ungefär en timma så de va skönt sen kom jag hem vid ungeför 8 satte mig o kolla på tv  och sånt :) har precis tvättat och krämat in ansiktet och borstat tänderna ska kolla lite på tv sen sova, e ganska trött så ska bli skönt :) imorn blire en lång promenad på morgonen mot rastgården vid flottan sen blir de solarium efter det sen emot kvällen tar jag en kvälls runda med älsklingen theo emot flottan igen för att han ska få springa av de sista för att sen sova gott :D
men ajja ska kolla på tv nu och messa vidare med bästa brodern yousef M vi hörs imorn
ps: tyvärr inga bilder eftesrsom jag tn gjort så mkt idag sorry.
Godnatt 
 

hemma :)

är hemma nu efter en lång jobbig dag! de började emd att jag vaknade vid 11, lr jag vaknade inte min mamma väckte mig -.- sov så jävla skönt! men men sen så åkte jag till maxi köpte toffsar och kräm till mitt ansikte eftersom jag e skit torr och börjar få sprickor, va där med pappa sden åkte vi hem igen började fixa mig inför dagen vid 3 tiden drog jag o möte sofia i kiosken (höjden) sen drog vi mot blå huset vöntade där på älsklingen, han kom efter typ 5 min, sen vi satt snacka kollade på film klipp o så, efetr det kom marre efter typ 30 min eller nåt, vi satt där lite sen drig vi upp mot grindtorp typ eller örnen vi satt där litee körde sanning och konsekvens o så skit kul, efter det drog vi gick runt lite sen vi gick ner till lillan satt där, och sen mot kiosken igen, sen drog sofia och sen efter typ 10 min drog marre oxå så va själv med toprak vi satt snacka tillslut gick vi runt och så sen lämna han mig hem och vi sa hejdå och så, han kmr hem 31 juli :( ajja ska ha så kul som det bara går för då går tiden mkt snabbare :) hahahahaha
ifall sen kom hem åt va skit hungrig efter det kolla jag på tv sen gick ut lite med hunden eller i typ 2 timmar hihi sen nu sitter jag här, snackar med älsklingen toprak på fb o så ska snart lägga mig o sova e skit trött eftersom mamma väckte mig så tidigt -.- men imorn har jag inga planer än, men hittar säkert på nåt elller så e jag ba hemma eftersom jag måste fixa i rummet och lite annat  snart börjar jag ju jobba oxå ska nig börja typ den här veckan men inte just imorn vill va hemma imorn ta det lungt, för har varit ute alla dagar den här veckan och pundat hela dagen så e sjukt trött nu så villar imorn sne får vi se om jag jobber på tisdag, men oj de blev ett långt inlägg hahahahah :)
här kommer lite bilder ifrån dagen dåra:
jag nyvaken  :)
miiiiiiin man :*
 
 
utan smink :)
älsklingen! 
de va dom hare bäst! och Godnatt <3

sorry

förlåt för jag inte bloggat, men varit upptagen har nt hunnit har varit ute softat med toprak o dem alla dagar så de drf,  håller på att fixa mig nu ska ut träffa toprak o dem de topraks sista dag så vi ska va tsm idag så länge de bara går, för sen kommer han hem i augusti igen :( jaja så bloggar sen på kvällen när jage hemma igen, komme rnt kunna blogga tidigare för e nt hemma och blogg grejen funkar nt på min lur, blir skit irri ! men men ses sen! :*

igåååår :)

sorry för dålig update :/
men igår hämta jag min underbara lur, så jävla glad! men de dålige är kan inte logga in på bloggen därifrån blir fett irri men ska nog fixa de snart! haha ifall igår träffa jag sofia vi drog ner mot planen sen kom toprak och marre vi satt där lite snacka o så sen gick vi mot baseboll planen satt där o så sen skulle sofia hem vi drog hon tagga sen vi andra gick till höjden satt där snacka tog bilder o så, därefter tog vi en liten runda sen lämna dom hem mig, sa hejdå och gick :) idag vakna jag vid 12-1, utav att toprak hade messat mig. men ifall har precis fixat mig ska träffa sofia hon ska lämna sina grejer här sen ska vi dygnish ute, sommartider de!  vi får se vad som händer ute kanske toprak o dem kmr vet nt, men om jag nt bloggar mer under dagen så får de bli så, ska försöka blogg grejen på luren så jag kan blogga när jag e ute :( pusss! <3

2012-06-21 15:01

Må du vila ifrid hjärtat, du mår så mkt bättre där uppe! Gud tar verkligen dom bästa först 
Vänta på mig.

Godmorgon sötnosar!

hej allihop vaknade för en stund sen, av att mamma dammsuga-.-
ifall mår uselt, vill va hemma ligga i sängen hela dagen gömma mig från allt stänga luren och datan och bara drömma mig bort! Nu äre bara en halv timme kvar jag har att säga hejdå till kenzo sen drar dom till vetrinären.
viiiiiiillll inte! vene hur bloggningen kommer bli dom här dagarna kommer nog ligga i sängen mest bye.

Godmorgon sötnosar!

hej allihop vaknade för en stund sen, av att mamma dammsuga-.-
ifall mår uselt, vill va hemma ligga i sängen hela dagen gömma mig från allt stänga luren och datan och bara drömma mig bort! Nu äre bara en halv timme kvar jag har att säga hejdå till kenzo sen drar dom till vetrinären.
viiiiiiillll inte! vene hur bloggningen kommer bli dom här dagarna kommer nog ligga i sängen mest så vi hörs när vi hörs! ni får hare bäst så länge..

så fkn kär.

är så jävla kär just nu! han öppnade mina ögon igen, har så jävla kul med honom kan vara mig själv och säga precis vad som helst till honom, lycklig lottad! så jävla glad att jag funnit honom. Glömt allt gammal nu börjar vi om alexandra, du har världens underbaraste kille!
 

hemma :)

hejjjjjjjj! kom precis hem :)
ska berätta lite om idag och igår typ vad som hönde och så :)
ifall igår: va jag först i fittja med lite kompisar därefter kom hem vid 9 lämna några grejer bytte om och sen vid halv 11 gick jag ut med F vi va ute till runt halv 1 sen drog jag hem vi hade skit kul, snackae om allt möjligt o så :)
Idag: mamma beställde tid hos vetrinären ''stavining'' vi ska avlliva stackars kenzo halv 3 imonr :/ ajja han finns i mina tankar oavsett vad! ajja därefter va jag hemma bara tog de lkungt till drygt 4 sen drig jag mot rinkeby va me dkompisar o så och kom nyss hem, nu ska jag ba ta det lungt framför fb och om en stund sova e skit tröööööööttt :) bloggar mer imonr och gör Dag 5 oxå Godnatttish <3

Dag 4: En bild på mig när jag är full.

HAHAHAH har ingen bild på mig när jag är full på datan har på min lur, men aldrig att jag lägger ut den :O!!! hare bäst

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Har tyvärr ingen bild på människan som betyder mest för mig på datan men ska fixa de en annan dag. Men de är såklart min underbara mamma, hon som alltid gör mig glad och håller ihop familjen så mkt de bara går. Ska fixa en bilde nåndag när jag har min lur! :) 
Mamma 

tar emot skiten dag in och dag ut.

Jag orkar inte kämpa längre. Spelar att jag har ett leende på läpparna varje dag men så fort jag kommer hem vill jag bara gråta stänger in mig i mitt rum och lever i min egna lilla värld. Alla är så jävla falska mot mig jag tar emot deras skit med öppna armar jag hjälper dom och gör deras liv bättre och skiter i mitt för mina så kallade kompisars skull. Ähhhh ska ta på mig mitt leende nu Fuck er som säger att jag e dramaqueen nu. 

dom har gjort om hela sidan fattttttttar noll fitttor.

asso jag fattar noll herregud.

hade världens jobbigaste dröm.

drömde om ''han'' att han skrev till mig på fb, att han saknade mig skit mkt och frågade vrf jag inte hört av mig på drygt 1 månad?
sedan vaknade jag, och hade chock ville ba gråta.
Saknar honom sjukt mkt, om man endå kunde spola tbka tiden till den dagen vi stog där ute en viterdag och bara hade det kul, eller när jag fyllde år och du överraskade mig i kontoret, världens underbaraste kille. Är inte hel utan dig..
jaja är på god väg bort hoppas på att ha glömt allt inom några få månader, pallar nt mer.
ska snart ut med några kompisar ses senare då skriver jag Dag 3 oxå puss!

bara jag som hörde bomben igår :?

mellan 2:00-2:30 mitt fönster skaka hahaha :)
dom sprängde en liten del av tallidskolans idrottsal hähä
läs i aftonbladet för mer info :*
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.aftonbladet.se%2Fnyheter%2Farticle14995033.ab&h=VAQG1EI7GAQHZXjW8gSS3-j9k4pEvlHt7-CBnMEDP5vF77w

Den personen du kallar jobbig för att den skriver till dig mycket är den personen som bryr sig om dig mest.

jag vet vilka som är mina äkta vänner nu, x på dig och er.
Älskar er tjejer ni vet vilka ni är 

Dag 2: En bild på den person som vet mest om mig och en kort beskrivning.

en kort beskrivning: äh min bästa vvän sen år tbk, spenderar nästan all min tid med henne så de drf hon vet allt om mig. skit snäll allt ajja hejdå

Just because we don't talk dosen't mean i don't think about you. I'm just trying to distance myself because i know i can't have you.

Godmorgon :) vakna nyss snackar med toprak o så, skit tråkiiiigt
vet inte vad som häneder idag hör av mig sen för mer info puss:*

sprid :)

ny låt av Sina kechi, sprid .
käeleek till dig bror

Dag 1: Min facebook profilbild.


börjar med dag 1 nu :)

Dag 1: Min facebook profilbild.

Dag 2: En bild på den person som vet mest om mig och en kort beskrivning.

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Dag 4: En bild på mig när jag är full.

Dag 5: Dagens outfit.

Dag 6: 5 favorit låtar.

Dag 7: 5 Fakta om mig själv.

Dag 8: En bild på en tid jag saknar.

Dag 9: Gamman & ny bild på mig själv.

Dag 10: En bild från min förra sommar.

Dag 11: Vad jag stör mig på med folk.

Dag 12: 5 mål i livet.

Dag 13: En puss- eller krambild.

Dag 14: En sak jag inte kan vara utan.

Dag 15: En bild som betyder kärlek för mig.

Dag 16: En låt som alltid får mig att gråta.

Dag 17: Bilder på dig och dina syskon.

Dag 18: Vad sex & kärlek innebär för mig.

Dag 19: Någon jag hatar och någon jag älskar.

Dag 20: En ful bild på mig.

gammla bilder,

gammal bild typ 2010 i hågelby med bastian, emira,alex,ivan och alle
min älskling  <3
inga ord HAHAHHAHAH
jag o sofia i sommras
min älskliiing!!
skit gammal bild med bebisen camila :)
en dag i kista
älsklingen poza en sommardag tror 2011 i alby ip :)
bild på mig :)
jag o alex :)
orkar inte mer hejdååååååååå

Ewe in tha house bitch!

tja finisar!
jag o sötaste aleks sitter hos mig och hinckish, vi har sjukt tråk just nu utgång snart ellleeer?
eftersom jag inte träffat aleks på ganska så länge så berättade hon de senaste till mig!
fan va sur jag blir, killar lyssna jävligt noga nu för att få den här tjejen att falla ska ni va helt till 100 procent redo att fånga eller tagga, svär ni är brutala! ni ljuger så jävla mkt, men en jävla dag komme rni att innse  eller DU att innse hur jävla dum du va som förlorade den här tjejen som kämpade för dig sen december förra året! herregud inga ord för den killen, men en sak ska du veta du har förlorat något enormt bra, so bad du fick din andra chans till henne nu äre över med din lek, hon gjorde fan allt för dig och de va de här hon fick tbk, snälla tjejen äsch skit i de.
men iallafall aleks skit i honom du vet vart du har mig din man du vet? mitt nummer på din lur bara att ringa en pling och jag springer raka vägen till dig! helt jävla underbar tjej med så stort hjärta, vem vill inte ha dig lixsom :O
jag skulle inte banga .. asso hoohohoh
men jaja skit i allt nu, det är sommar ingen sommar romans nu, vi ska bara ha kul i sommar och snart åker vi ju du jag o mamma så jävla kul vi ska ha, vi ska glömma allt och lämna allt skit här alla falska och äckliga killar! ;) du förstår!
aj luuuuuuuuuuv ju aleks!
<3
/// din gris ewiiish

dubbelmorala människor, ni äcklaar mig.

åååååh hatar dubbelmorala männsikor, som lekker nåt helt annat flr att passa in! sanning ni är patetiska va er själva känn er stolta, skrttar åt er som leker kaxig mot era mammor när man är där, va dig själv.
Nä,ner inga namn om vem jag syftar på personen borde veta själv, blir ba s¨sjukt irritrad. Ifall nu sommar lov ska ta det lungt och hålla mig borta från allt skit och bara må bra med min underbara familj! för sen till hösten börjar jag 9an och det kommer inte va kul. Men ifall dubbelmorala gå göm er någonstans seriöst bi är fett patetiska va er själva, va unik! blir fett irri.
HERRÅ// aleks och ewe

I thought you were the right person.

-

I love'd when you held me kiss me and say that you love me.

- .. 

Ett och ett halft år!

shiiiiet har haft den här bloggen sen ett och ett halft år tbk, så mkt har den hjälpt mig igenom mlt! :)
haha jaja Godmorgon gullisar, sitter framför tven med datan och messar med älsklingen safin :)
tänkte gå ut idag med älsklingarna från helene men de blev inte så för orkar nt kolla vädret hähä :P
så ska nog sitta hemma lite senare ska jag ta en duscha och fixa ansiktet och så, har fått värsta blåmärket på hackan som gör jätte ont vet intE HUR HAHAHAH
ifall sbart är min mobil i mina hönder igen hähähähäh
ska hämta den typ på torsdag tror jag
sen på onsdag ska jag till skär med mami vi ska köpa lite grejer, och därefter ska vi dra mot ikea för att köpa lite grejer till hemmet hoho, ajja bloggar mer senare läääääääääängtar såååå mkt till min mobil ni annar nt! uuft ajja ni får hålla ut ett tag till på bilder o så! pussssssssss :*

I don't give a fuck, never did, never have and never will!

hejsaaaan! har skit tråkigt pallar inte sova, messar med min gay safin hhahahha :)
hörs imorrrrrrn

jag hoppas vi aldrig mer ses.

låter rubriken tala, ifall gomorgon!
vakna precis, är hos chrille ska fixa mig o dra hemåt ses senare!

snart 5 månader..

snart äre 5 månader sen jag förlorade en del av mig, en kille som ställt upp enda sen jag va en liten snorunge.
han sa skrämde mig om nätterna, och som man kunde kolla på film med, eller bara sitta och skratta med utan någon som helst anledning!
saknar dig? saknar oss, våra tider vi retar sönder varan eller den dagen pappa sa nåt konstigt när vi åt och vi bara satt där och skratta i minnst 1 timme, och pappa fatatde noll! haha, eller den gång du gjorde mig så jävla arg så jag kasta min mat i hela köket hahahha, jag saknar dig verkligen! det är tufft utan min bror vid min sida.
jag ångrar nästan allt jag sa till dig den 28 februari, när jag sa till dig att du aldrig någonsin kommer va min bror i mina ögon igen, tårarna brast ut men kunde inte hålla de inom mig längre mamma satt fan hemma  och grätt.
Jag har förlorat en del av mitt hjärta..
har ingen att bråka med längre här hemma, eller någon att kolla på tv med, eller säga hej till när jag kommer hem från skolan, eller bara se om dagarna..
du skyddade mig när de behövdes, du stog upp dom svåraste dagarna
du kommer aldrig kunna stå stolt och säga '' de här är min lillasyster'' igen..
jag förlorade allting på bara några sekunder!
vet inte om du kommer läsa de här, men ifall du göre vill jag bara att du ska veta att jag väntar på dig här hemma.
även om du hatar mig eller inte, så älskar jag dig från hela mitt hjärta och jag saknar dig så enorm mkt!
Christoffer Martinez Olsson!
hoppas jag en dag får ha dig som min bror igen..

..


inkägg 300 !! here we go

nu har vi nått upp till 300 inlägg!
ifall, kom nyss hem va ute med dylan och sofia en stund ska byta om snant och dra till helenelund
ska sova där hos bästa chrille vi ska chilla i blåhuset o så! hare bäst ikväll, de ska ifall jag :)
bloggar mer imonr puss!

fixar mig :)

hejhej! förlåt för dålig uppdatering, kom hem sent igår och sedan somnade jag direkt typ :)
så aa haha ifall igår åkte jag till stan en stund sen hem träffade claudio, kevin och deras kompis vi gick upp på tunnelbane taket, va där lite sen drog vi jag o sofia drog mot höjden och dom andra vet inte ifall va där lite sen drog jag hemåt, på vägen hem ringer den jobbigate människan i hela världen och ber mig träffa honom för han ville snacka om nåt ''viktigt'' viktigt för han är som att snacka om en sten -.-
ifall gick tbk till höjden han snacka i 30år jag sa ba mm aa ok mm osv hahahaha, tillslut gick jag hem och somnade ganska direkt faktist :)
och idag vaknade jag ganska tidigt uutav att mamma väckte mig för att hon drog tidigt till jobbet gick upp åt frukost o så kollad ejag på mtv o så har bara legat framför soffan tills nu duscha precis håller på klär på mig o så, ska träffa någon idag lite senare typ 9 o så de typ min dag hahaha, :)
vi hörs senare mot kvällen när jage  hemma puss!

Godmorgon sötnosar!

avslutningsdag idag! men gick inte.. haha
vaknade ifall vid 11- halv 12 gick inte på avslutningen dom har gjort för mkt problem för mig.
ajja nästa vecka ska jag snabbis till skolan när dom har sommarskola och rensa mitt skåp för har nt gjort de hahahaha, sen ta mina kläder min väska och skor hem :) så aa haha
ifall idag: har precis duschat, och lyssnar på musik ska ta det lungt till kl 6 sen vid den tiden ska jag träffa jevin och dom, vet inte exakt vad vi ska göra bilder kommer ikväll lovar ;)
fick sms idag om min lur om hur mkt de blev och när den är klar ungeför så om nån vecka kommer bloggen bli ful proppat med bilder och allt möjligt! :)
ifall ska typ fixa mig lite, vi hörs lite senare puss!
skit gammal bild ..

:-)


det ända jag behöver muwhaaa

När dina närmaste blir till dina fiender. När minnena du hade med dina vänner blir minnen man vill glömma. Det är då du har träffat på en falsk vän. Ja det är synd att man förlorar vänner, men vad ska man ha en falsk vän till?? Du kan kalla mig falsk, dubbel, bitch, osv.. huur mycket du vill, de kommer in genom höger öra och ut genom vänster. Vem faaan bryr sig om vad du tycker?! Alla kommer någon gång hugga dig i ryggen, "dina vänner klappar dig på ryggen för att se vart kniven skulle sitta bäst." om man bråkar med någon på grund utav falskhet så känner man sig arg och sårad på samma gång i början men efter en stund släpper det och du inser hur glad du är, att du slipper en falsk människa. En falsk vän kan såra dig mer än 10 fiender. Om du nånsin väljer att vara dubbel mot din vän, va det inte. Sanningen kommer alltid fram. Ta vara på dina vänner som skulle göra allt för dig, det är dom som lyfter dig högre upp när du känner dig som sämst. Finns inget bättre än familj och vänner. Ta vara på dom. Skit i människorna som vill dig ont. yolo bitches/ You know, the bitch again ;)

kan inte sooooooova.. åhh

hej igen haha..
kan inte sova! sitter tänker på allt möjligt, och snackar med kevin vi planerar om imonr o så
trååååååååkiiiigt vill sovovoovovovovovovoa men kan inte :( wäääääää
ajja vi hörs väll imorn dåra :)
Godnatt till alla som ska sova!

bloggen klar :)

de blev fint a vet! Tack till bästa älsklingen lana som gjorde den!<3
ajja idag va ute o så i regnet som en idiot! hahaha
orkar inte blogga nu ses lite senare puss! <3

Sofijah häääääääääär <3

Hellu, sofia här :)
ingen känner Aleks så som mig haha jag känner henne in och ut upp och ner höger och vänster känner henne på alla sätt som ni inte gör mohahahah
finns ingen sjukare men älskar henne sjukt mycket hon är min syster mitt fucking alllt!
snälla vem är så sjuk som min älskling som går rakt in i dörren mitt i natten sen står kvar på samma ställe i mörkret och efter ett tag öppnar dörren... INGEN bara aleks alltså omg
AND-A ONE
AND-A FOUR
AND A CHING CHONG POTATOO!
haha bara aleks fattar ;)
jajaja
CHI CHI CHI LE LE LE VIVA CHILE ! mohahaha :P
jag o aleks har känt varandra typ sen vi var 5 elr 6 år .. helt seriöst älskar henne sjukt mycket och jag kommer alltid o göra de ... de finns verkligen ingen tjej som henne hon är helt fucking jävla underbar o inte ens ord kan beskriva min kärlek för henne hon är min fru mitt fucking allt, min andra halva!
fucking fucking fucking .. hahaha
har så många minnen med henne de har alltid varit ja o hon oavsett vad och de kommer alltid va vi 2 också så de är ingen idé o ens försöka skilja oss åt för ni kommer inte lyckas... personer har förökt men de har inte lyckats så de är inget som säger att ni ska lyckas nu, grejen är om ni ens bara försöker så får ni sen ta konsekvenserna de så de är ;)
aleks, min andra halva älskar dig mest låt inget idiot såra dig ingen ska någonsin ens kunna sänka dig älskling, håll huvudet högt och ha alltid ett leende på läpparna för de dödar dom som försökte få dig falla, visa att du är starkare än så lev livet för du lever bara en gång, kom ihåg allt du sa till mig om killar också, du kommer minst ha 50 st till om inte mer du kommer gå igenom smärta och de kommer inte va lätt, du kommer sitta och gråta länge du kommer bli kär i många men du ska aldrig ge upp va stark oavsett vad för jag lovar dig den dagen du VERKLIGEN är kär då kommer de kännas du kommer känna en känsla som du ALDRIG har känt den kommer inte va som de andra gångerna... och kom ihåg om man bråkar i ett förhållande betyder de inte att ni inte passar, ibland kan de va fööör mycket bråk men skulle du kunna tänka dig ett förhållande utan någon drama alls? tror inte nån kan de, hur rätt de än kan kännas får du lova att aldrig ge upp o fortsätta kämpa oavsett vad!!
du kommer iaf alltid ha mig oavsett vad gumman, du kommer alltid kunna komma till mig tveka aldrig att komma till mig! Natt som dag när du vill älskling kommer alltid finnas vid din sida ;*
många har försökt sänka både dig o mig men sålänge vi har varandra så har vi allt vi! ibland kan allt kännas hopplöst du blir irriterad på mig o jag på dig vi kan tjafsa... VÄLDIIGT OFTA men de är sånt systrar gör ju, vi kan inte alltid va sams om allt men en sak kommer vi säkert alltid va sams om o de är att vi verkligen älskar varandra oavsett vad som systrar haahahah misstolka inte de ;*
fuck allt o alla ... fäll inte tårar för nån som inte är verkligen värd dina tårar, om de inte ee din familj elr nån speciell vän, om de är en kille... tro mig den rätta killen kommer inte ha nån anledning för att göra så du fäller tårar
du är en bra tjej o du förtjänar de bästa, leta inte efter den rätta killen låt dig själv bli kär när du blir de för om du letar blir de bara fel...
aja har skrivit en hel fucking saga men iaf ... snart åker jag till Grekland... som förra året kändes de skit utan dig den här gången kommer ja stanna längre, men vi har tjafsat o varit så irriterade på varandra nu på sistonde ( like sisters ) så vi behöver få komma bort lite kommer sakna dig sjukt mycket du anar inte men jag lovar att skriva varje dag om jag nu kan och kommer skicka brev hahah så som vi gjorde förra året gick runt o väntade på ditt brev hela tiden ... kollade på videon på dig varje kväll och grät längtade hem igen längtade tills vi skulle träffas o ha kul tsm, skapa nya minnen o tills allt skulle va som de va, hade såå mycket o berätta till dig o du till mig!
önskar att du kunde följa me vi skulle ha sååå sjukt kul haha tänk dig alla boysen ;) stranden o grejer ouuf aleks vi skulle bah va föör bäst vilket vi redan är haha, ärligt ja börjar skriva som en svenne så avslutar de här med ett jo bre!
ahh skönt blatte igen :P
omg fett längesen haha men aja, minnen, älskar dig så sjukt mycket!
sommar 2011 älskar dig hjärtat! <3 :*
älskling du är så jävla vacker, fucking hatar när du gömmer ditt ansikte på bilder när du ser ut som en ängel du är störd men älskar dig iaf o kommer alltid o göra de <3 :*
det här är alexandra min prinsessa min andra halva, hihi MIN fru, MIN syster, MITT ALLT <3
1 juli - 30 juli... KOMMER DÖÖÖ UTAN DIG ÄLSKLING!
och ni alla ponanisar där ute fuck u all och alla killar som inte är beredd på att behandla henne som en prinsessa finnas där för henne och vet vad riktig kärlek är KISS MY ASS!
Aleks ett gott råd bara snabbt innan ja avslutar höhö ( har försökt avsluta såå länge nu men aa )
skaffa en kille som:
* Bryr sig om DIG
* har tid för dig o inga ursäkter
* som inte är player
* han ska veta vad KÄRLEK är och inte leka med de
* han ska aldrig såra dig
* han ska va ärlig
* du ska kunna lita på honom
* han ska respektera dig o dina vänner
* han ska va perfekt i DINA ögon och du ska skita i vad andra tycker
de va allt ja ville säga höhö ja snackar mycket för er som inte känner mig (a) ;*
kärlek to my fking princess!!!! <3 :*
// Sofiijaah

ιllιlı. ♫ ' | Mjuuuziiic


hemma nu :)

kom hem för en stund sen va ute med sofia för st vi taggade till flempan till hennes mamma o så sen drog vi hem o ut vi drog ner till fittja en stund hade kul, sen drog vi upp till min gård för att träffa william o dem men men  hahahahah
sen drog vi till ah höjdens kiosk träffade claudio lte vi gick runt rökte ;) o så
sen drog vi ner genom skogen typ till centrum dom gick upp på ett tak och lämna mig med alla fullisar hahahahaha
sen drog vi upp till ah kiosken igen va där hade de kul hahhaa
efter de drog jag o sofia typ vid 23.00 mot mig va ganska kallt o nu e vi hos mig :) hon sover här idag hihih
så aa vi hörs mer imorn när jag vaknar pusss godnatt till alla som ska sova :*!

23 december 2011..

-

Don't trust too much, don't love too much & don't hope too much because that too much can hurt so much.

saknar dig..

Du är bäääää människa.

du äcklar mig, orre.

ensam hemma :)

Godmorgon//heeej!
är ensam hemma hoho, haha ajja vakna vid 12 gick upp åt frukost sen satt kolla på tv med mamma sen hon gick till jobbet o nu e jag ensam :) ska gör nåt att äta sen kanske gå ut med ....
bilder kommer sen från ipoden pusss!

Jag är helldre blind än och se dig med någon annan..

GodmorgoN!
kommer fortsätta med bloggningen som vanligt för vet inte när allt är klar så aa :)
ifall vaknade skit tidigt idag vet inte vrf, snackade ifall med burak i fb o så sen stängde jag av efter en stund och gjorde frukost åt sedan loggade jag in igen kollade runt o så, nu har jag absolut inget o göra har precis ätit mat fixade min säng bytte o allt ska nog städa rummet mitt hår ligger överallt hihihih plus kläder på golvet filmer alllt ni kan tänka er hahah :)
ifalllll ska börja städa bilder kommer sen från ipoden ;) puss bobosss <3

hellliu

kommer börja blogga igen när designen är klar, ser helt cp ut men men hoppas den blir klar idag! puss :)

Designen på G

αααlåυ håller på att fixa ny design nuu, så det kanske ser konstigt ut ett tag så ni bara vet/ Lana

snabbt svar

anonym tjej från uppsala om ny header :):
grym header alexandra!
och superfin blogg!!
har några frågor bara, :)
hur gammal är du?
vart bor du?
är du singel? om inte vem är du tsm med :)
vem är din bästavän ?
va det längesen du träffa bastian :/?
hur mår du egentligen värkar rätt depp eller?
tacksam för svar, din blogg är grym, vi uppskattar de du gör! puss stå med ett lendee, du krossar allt med den :)///.. jag
IP: 109.58.129.81
08 Juni, 21:41
svar: tacktack!
1: jag är 15år 97a
2:bor i alby
3: ja jag är singel
4: har 2 allra bästavänner och det är sofia och lana :)
5: ja! skit längesen
6: mår bra, äre så haha vet inte tänker kanske för mkt och gör för lite nej men livet rullar :P
tack skit kul att höra, försöker göra så gott jag kan ! :) puss
hälsa bastian!

ny header :)

ser ni inte den tryck ''f5'' puss :*

barnvakt till värdens sötaste Felicia ♥

sitter har på musik och är med minifelicia :)
världens gulligaste skit unge snart blire ut till gården en stund sen hem o äta puss :*

packa, snart dra :)

godmorgon alla säta!
mår fortfarande sjukt dåligt, men men ska snart eller vid 9 dra och åka på cupen som börjar imonr :)
är sjukt trött kunde knappt sova..
men men bloggar senare puss!

SJUUUUK. ALLTID JAG.

hej allihop, sitter och nyser sönder här..
är förkyld, imorn åker jag? eller, asso helt ärligt vet jag inte, mår ba sååååå dåligt min hals gör skit ont o allt! :(
vill inte missa cupen!
ajja idag har jag inte gjort så mkt förutom att sitta och tagit de lungt, imorn ska jag inte till skolan ska försöka bli bättre, sen lite senare på dagen ska jag nog träffa sofia och va ute i närheten för att säga hejdå i några dar :)
såå aa, asso saknar min luur, känns så jävla tomt utan den! kan inte lägga bilder eller nåååååååååt :(
men snart är dom klara hoppas jag!! saknar den verkligen :(
ajja ska lägga mig me dmina bästisar halstabletter och papper godnatt älsklingar!

Ett förhållande utan att facebook vet, håller mkt längre.

-

Allt bara för dig..

tänk att jag gjorde precis allt för dig, ångrar inte en enda sekund med dig bara att jag föll så lågt..
det är skiit tomt utan dig! saknar dig.
SES senare bloggen !

hemma nu:)

nu är jag äntligen hemma, va i stan träffade chrillou o så
mår sjukt dåligt min hals gör jätte ont :(
för mig har soooooooommmarlovet börjat!
grymt skönt :) nu ska jag ifall packa och ta det lungt :) hörs senare bobo's <3

klipper man gräset kommer alla ormar fram.


hemma, mys, sjääälv!

hej allihop, e på skit bra humör just nu vet inte efter men ifall :) idag vid 4 tiden drog jag till fittja med sofia vi träffa pawel vi gick runt o så sen lämna vi han i stationen sen kom samet o några sen tillslut drog vi mot alby till centrum köpte lite sen drog hem, kollade nyss på film men dene slut hahaha :)
o nu lyssnar jag bara på musik och snackar med lite folk hihi
imorn ska inte tillö skolan vi ska göra nåt skiiiiiiit tråkigt, så skippar de! ist ska jag möta sofia vid 9 i centrum då vi ska köpa mys och sedan komma till mig och kolla på film för kommer va helt ensam hemma eftersom min bror har åkt till sin tjej och ska spendera sommaren där och mamma o pappa jobbar så e vi själva BÄÄÄÄÄÄÄSTA! :)
så jaa sen fredag äre min sista dag, sen åker jag bästa, längtar skit skönt att komma bort från allt o alla ett tag ifall
så jaaa, nu ska jag fortsätta lalla runt på fb lite sen försöka sova lite, puss! :*

utgång snaaaaaaaart

ska snart ut träffa sofia sen till fittja träffa pawel :)
vet inte vad vi ska glra men meeeeeeen :PpppPppPp
vad gör niiiiiiiiii ?
jag messar med pawel och chrillou och plattar håret trååååååk
snart ut pusss hejdå!

allllllllltid jag hoooooooooooora!!

ASSSSSSO DE ÄR ALLTID JAG AAAAAALLLLLLLLTID JÄVLA FIIIIIIIIIIIIIITTTA HATAR SOMMAR, FÄSTINGAR
HAR FÅTT MIN ANDRA DEN HÄR SOMMAREN, VILL DÖ TÄNKER SITTA INSTÄNGD I MITT RUM RESTEN AV SOMMAREN! HOOOOOOOR FITTTTTTTTA!
men ärligt är fett rädd, vill inte gå till doktotrn :(
rääääääääääädddas mig era fittor

svar

ewelina E om värd att läsa speciellt DU:
va stark du klarar de här lika lätt som du klarat allt annat, du är en krigare krigaaa sönder nu. Du har en underbar familj och vänner, hitta killen som är värd att kämpa för ingen som skiter i dig som han gjorde tro mig du är värd bättre en så! kärlek till dig, finns här <3
IP: 109.58.130.8806 Juni, 01:49
svar: tack älskling! a vet det är allt jag behöver :* tack för allt loveu bobo <3

värd att läsa speciellt DU

anonym om från och med nu!:
vem var du senast tillsammans med? och hur länge? varför tog det slut? är du singel nu eller?
IP: 109.58.130.88
06 Juni, 01:38
svar: va tsm med en kille fårn fittja, nämner inga namn :) vi va tsm i samanlagt 2 månader men gillade han i ett halv år faktist, det funkade inte mellan oss vi tog ba steget ifrån varan inget mer att säga faktist typ ingen tid sen finns de lite annat som folk inte vet men nämner inget här :), ja!, jag är singel har inte tid för nångon romans just nu :) de fotboll somgäller sen får vi se vad som händer nu på lovet ;) vad som helst kan hända
'
'
en sak jag vill tilläga- jag har gått vidare, från att älska honom så grovt mkt saknar de inte :)
sakta men säkert kommer han försvinna och en dag kommer jag skratta åt att jag mådde så dåligt nen period, ahah
har bara mina underbara vänner att tacka älskar er mest sofia och lana !

från och med nu!

bort med snälla aleks, från och med nu kommer va riktig hatare.
dryg, biitch allt du kan tänka dig :)
GODNATT BLOGGEN, DRÖM SÖTTTT

The best revenge we could do is to give a smile and show them it didnt't even hurt us that bad.

snart sova, godnatt folket! saknar min luuuuuur wä!

krig.

hej allihop vaknade precis!
ifall va i skolan som vanligt kom hem åt lite med sofia sen drog jag o lämna henne i karlaplan :) därefter drog jag hem, spg min bror ååka! YEEEEEEESS hela sommaren ensam mitttttttt liv rullar på! hahaha
ifall sen när jag kom hem gjorde mat, sen åt kollade på mtv, sen jag gick o till min underbara säng och somnade till typ 7 hahaha så aa, messar med B ska kanske träffa han en stund idag om de typ inte regnar o så men typ vid 9-halv 10, imorn onsdag lediga jippiiii, ska träffa p och några till ska bli kul :)
skriver inga namn, tyvärrrr :)
jobbigt läge va ?? :*
ajja ska typ fixa mig o lite sånt, blir utgång med bebisen snart puss! :)
6 månader? HAHA hur fan tänkte jag egentligen, ett halv år för ingenting, saknar dig inte ett skit du är bara en liiiiiiiiten del av mitt liv som sakta men säkert försvinner.
ångrar inte att jag tog chansen 2 gånger, för den DU sa att du va är du verkligen inte HAHA
jag tar förhållande seriöst, playar inte lalalalallala due fan pinsam
HUUUUUR FAN KUNDE JAAAAAAG? är de enda jag undrar herregud
glömt allt, börjar om på nyttttt

Yes im smiling, but your not the reason anymore.


minnen, goda som svåra, skulle inte byta de mot nått trots att tider varit hårda.

sebbe staxx my loooooove!

snart 300!

snart 300 inlägg, hahah brukar oftast tröttna efter en stund på att blogga men den här har snart hållt i 1 år :O
bästa, ifall snackade lite med pappa nyss om vad som händer i sommar o så i juni åker jag ivåg en stund o så sen i juli ska jag va i sverige sommarjobba, sen de blir cash flow och då fyller min underbra farmor år så vi komme råka båt o så sen i slutet av juli kommer osifa tbk sen i augusti blire ba att träffa dom bästa människorna :)
kommer jobba hela juli ungefär från 8 till typ 12 och tjäna minnst 5000 tusen eller så bästa :D!
ifall nu ska jag ta och duscha sen blire mys med älsklingen puss.
btw: bloggen är grymt tråkig utan bilder o så, förlåt men luren är på lagning och har en tillfällig dålig mobil de är drf, men så fort jag får tbk luren blire bild bomber, promise!

Lana Bratan mitt hjärta ♥

jag älskar dig älskling, du har funnits där för mig natt som dag.
hjälpt mig att finna den rätta vägen tusen gånger, gett mig råd om vad jag ska göra och inte göra.
Du har alltid sakt '' aleks käämpa, du vet att du klarar de'' bara orden får mig att fortsätta älskling.
har kännt dig i minnst 3-4 år och vi har tappat och funnit varan flera gånger men aldrig bråkat, du är en sann vän 1 av miljoner! är så jävla glad att jag hittat en så underbar tjej som dig <3
mitt allt älskar dig mest och kommer alltid att finnas för dig! Du betyder grymt mkt min ängel.
Du jag, vi alltid vi 2 bara vi mitt allt! <3
du lyser upp dom mörkaste dagarna i mitt liv..
tack för absolut allt  älskling, alltid du&jag
Har jag dig har jag allt jag behlver för att klara av dagen!


hhiiiiiiiiiiihihhiih

Lana om trööött:
HAHHAHAH heej älskling va händish?
IP: 90.130.8.222
04 Juni, 16:04
svar: jag har trååååååk bebis sj då HÄHÄHÄHÄHHÄÄH

trööött

Hej, lana tvinga mig att blogg HAHAHAH :) nej skoja men ifalll
igår jag sov ganska sent så på morgonen idag va jag skit trött, och kom försent haha :)
hade möte, gick sådär sen åt i donken o så sen drog jag hem :P
vet inteeeee vad jag ska skriva
hej lana HAHAHHAHA

true trueee

Yes im smiling, but your not the reason anymore.

.

Glöm att han kom.
Glöm att han fanns.
Glöm att du vet, att du en gång var hans.

Dani M- det var inte jag ♥


tidsfördriv,

1.Är du singel?
2.Är du oskuld?
3.Har du kysst någon?
4.Är du kär?
5.Vem strulade du med senast?
6. Har du några syskon?
7.Om du nu har syskon hur många har du?
8.Har dina föräldrar separerats?
9.Har du bonus syskon?
10.Har dina föräldrar någonsin slått dig?
11.Har du många vänner?
12. Säg 3 utav dina bäääst bästa vänner.
13.Har du någon gång blivit sviken?
14.När grät du senast?
15.Varför grät du?
16.Vem gör dig gladast på hela jorden?
17.Beskriv din drömkille med 5 ord.
18. Tycker du själv om ditt utseénde?
19.Har du bra självförtroende?
20.Vad gör dig sur?
21.Vill du ha barn när du blir stor?
22.Hur många barn vill du ha?
23.Om du får en flicka vad ska hon heta?
24.Om du får en pojke vad ska han heta?
25.Vad tänker du på just nu?
26.Vad har du gjort idag?
27.Vem älskar du mest?
28.Skriv hela ditt namn.
29.Hur många killar har du haft?
30.Vilken är din naturliga hårfärg?
31.När fyller du år?
32.Hur många har du i din släkt?
33.Går de bra i skolan?
34.Och om de inte gör de beskriv varför.
35.Hur mår du just nu?
36.Vill du att vi ska sluta fråga frågor nu?
37.Vi har 3 frågor till.
38.Vad vill du bli när du blir stor?
39.Gillar du eran skolmat?
40.Svarade du ärligt på alla frågor?
1.Är du singel?- just nu ja
2.Är du oskuld? ja
3.Har du kysst någon? ja
4.Är du kär? ja
5.Vem strulade du med senast?- nämner inte på bloggen.
6. Har du några syskon? ja
7.Om du nu har syskon hur många har du? en hel bror, 2 halv bröder
8.Har dina föräldrar separerats? nej
9.Har du bonus syskon? vad menaru?
10.Har dina föräldrar någonsin slått dig? bara på driv, annars aldrig
11.Har du många vänner? ja
12. Säg 3 utav dina bäääst bästa vänner.- lana, sofia, poza
13.Har du någon gång blivit sviken? ja massor av gånger.
14.När grät du senast?någon dag sedan
15.Varför grät du? problem
16.Vem gör dig gladast på hela jorden? theo, mamma, pappa, lana och sofia!
17.Beskriv din drömkille med 5 ord. hmm- snäll,fin personlighet,han ska inte bry sig om andra, och typ älska mig!
18. Tycker du själv om ditt utseénde? ja
19.Har du bra självförtroende? nja helt okej
20.Vad gör dig sur? FALSKA MÄNNISKOR, MYTOMANER
21.Vill du ha barn när du blir stor? kanske nt säker
22.Hur många barn vill du ha?om jag ska ha bara 1 då ahahha
23.Om du får en flicka vad ska hon heta? typ claudia, eller nicole
24.Om du får en pojke vad ska han heta? milan, eller antoni
25.Vad tänker du på just nu? allt möjligt
26.Vad har du gjort idag? har inte hunnit göra så mkt hahaha
27.Vem älskar du mest? Han.
28.Skriv hela ditt namn- Alexandra olsson martinez R*** haha :)
29.Hur många killar har du haft? har haft många, men haft 2 seriösa.
30.Vilken är din naturliga hårfärg? mörk brunt typ
31.När fyller du år? 7 januari
32.Hur många har du i din släkt? wää man troro jag vet
33.Går de bra i skolan? nej
34.Och om de inte gör de beskriv varför. för jag har missat de flesta pågrund av skolk och annat, men ska fixa de i 9an!
35.Hur mår du just nu? helt okej :)
36.Vill du att vi ska sluta fråga frågor nu? nej har endå tråkigt hahahah
37.Vi har 3 frågor till. okej
38.Vad vill du bli när du blir stor?- vet inte men typ någon som hjälper andra människor o så
39.Gillar du eran skolmat? helt okej
40.Svarade du ärligt på alla frågor? nej du vet. -.-

hellllllu

Godmorgon, vakna precis
ska ut idag för de rgnar äntligen inte! haha
vet inte exakt vad jag ska göra idag men men.
bloggar senare ikväll om mer puss! :)

svar på tal

Emma ([email protected]) om -:
Fin blogg! :) Allt bra?
IP: 85.228.55.86
02 Juni, 20:10
svar: tack! de rullllar, :)

svar på tal

Anonym om -:
fin blogg verkligen!
IP: 37.3.8.106
02 Juni, 22:32
svar: tack! skriv namn nästa gång :)

svar på tal

Anonym om -:
fin blogg verkligen!
IP: 37.3.8.106
02 Juni, 22:32
svar: tack! skriv namn nästa gång :)

underbar dag med dom underbaraste!

hej allihop, statistiken blir bättre o bättre! :)
kom precis hem har haft det skit kul med chrille o alla, vi rökte vp i trapuppgången o så
sen kom jag hem de är skit kallt ute och regnar .. :P
imorn elelr nåt ska jag åka köpa present till älsklingen .. wohoo
ajja ska kolla runt lite på fb och sedan kolla på tv o så,
rekomenderar att lyssna på min underbara broders cover! den e grym bättre en justin.. lää
ajja kyss bye!

svara inte på onödiga kommenatrer

som, vad kul o så bara på där folk frågar grejer ni fattar, bye

svar på tal

KOMMENTARER
Postat av: anonym

va stark, va den tjejen som alltid har det så kul! som kan få vem som helst att le, jag saknar den tjejen aleks du är värd så mkt mer och det vet du.
Du är så nära från att bli perfekt älskling, du kommer ha minnst 150 andra killar innan du hittar den rätta!lägg inte ner mer tid på de här gå vidare och du vet att jag står här och hjälper dig hjärtat!
vi kämpar tillsammans, hand i hand genom varenda X som finns, världen är inte perfekt du kommer ha dina dåliga och bra dagar!
men kom bara ihåg att när du mpr dåligt ska du endå tänka '' fan va kul jag o han hade, va skratta och hade kul men nu är de slut'' göm inte dina känslor inom dig är det verkligen han du älskar ska han veta det, och det tror jag redan han vet! ni var urgulliga tillsammans, lovar! men som sakt det är över nu.. svälj din stolthet och må bäst för du har kämpat alldeles för länge för ingenting, och de vet du! gå vidare nu älskling orkar inte se dig så
älskar dig min ängel, lyssna på våra ord <3// din polska gris kochham cie det vet du!

2012-06-02 @ 14:24:26
svar: ni får tycka och tänka vad ni vill, men när ni väll är i min situation kommer ni göra precis samma skit, så sluta lek smart som det vore lätt, jag försöker fan varje dag shiiit, de inte så att jag bestämer vad min hjärna och hjärta ska göra kan inte bara radera saker sådär. Det kommer ta tid, jag lyssnar på er men som jag sa det kommer ta tid tills jag verkligen innser att det är slut, jag älskar dig oxå messa mitt nya nr vi behöver snacka.

kan inte fatta att det är över nu.

efter ett halv års kämpande är det över, kan inte fatta.
Jag älskar dig,
0101-12 -0530-12..
Det är över nu.

.


Överbeskyddande folk som lägger gränser på det du ska göra, Det är folk som älskar dig.

-

-

Godmorgon
vakna precis, grå dag!
funderar på att stanna hemma och plugga lite :O
ajja igår va jag på bio med älsklingen vi kolla på the dictator, den va skit bra! haha :)
sen ifall drog vi hemåt sedan ut till fittja träffade haidar o va ute där o så.
de va skiiiiiiit kalllt, sen vid 9 drog vi jag kom hem tog på mig annat och min andra jacka och drog till helenlund möte chrille då vi chillade lite överallt till kl 12 sen vid 1 va jag hemma och la mig o sov :)
ifall idag tror jag som sakt att jag ab ska va hemma om jag inte drar ut en stund ba här i närheten, ajja puss!
INGA BILDER, MOBIL PÅ LAGNING.

svar på tal!

Anonym om hårda men sanna ord, kärlek existerar inte i min värld.:
har du kille isfall vem? om inte vad hände pch hur mår du egntligen? va stark, stå på dina ben och le!
har hört flera gånge rhur underbar du är, fortsätt som du gör :)
keep your head up!
du är min förebild..
IP: 109.58.131.120
01 Juni, 09:25
Svar: just nu har jag ingen kille, det hände inte så mkt det fungerade helt enkelt inte jag mår helt okej! :) tänker inte depa eller må dåligt för något som inte ens finns längre, right? jag går vidare, har kämpat alldeles för mkt på de förhållandet. Ler så mkt jag bara kan, har du ört det hahah så himla gulligt! ska sjklart fortsätta :)
kommer ha huvudet högt, och mitt pekfinger ännu högre!
är jag din förebild :O
shiit, blir skit tacksam över att få en så gullig kommentar, de ända jag kan säga eftersom jag inte vet vem du är o så, är att du ska skita i allt och bara leva livet fullt up! ingen jävel e värd dina tårar, så kämpa på och må bra vi förtjänar de :)

i won't give up.


yes de regnar :)

HAHA godmorgon!
de regnar yeeeeees ;)
nej skoja men ajja sitter hemma fixar mig ska ut snart, e skit trött
äntligen fredag!
åker snart äntligen glömma allt, :)
ajja sitter messar med fawaz och lyssnar på musik :)
hörs senare idag puss!

RSS 2.0